Úszó Pingvin Magánóvoda

Margitsziget, alaptíva 1991
06-30 940-87-2706 1 450-42-25 Kaczander Ágnes

Tenisz

XIII. kerületi magánóvodánk számos lehetőséget kínál a sportolni vágyó gyermekek számára. Ha egy gyermek szeretne sportolni és örömét leli benne, akkor a szülőnek teljes mértékben támogatnia kell ebben. Egyre népszerűbb sportággá válik a tenisz, és ma már nem csak hobbiként űzik sokan.

Szeretné, ha az Ön gyermeke is komoly teniszező lenne? Akkor hozza el Kaczander Ágnes sportóvodájába, és mi már kis korban megtanítjuk neki a teniszezés minden fortéját! Tudományosan alátámasztott, hogy a tenisz számos jótékony hatással rendelkezik, amit már jó, ha kis korban megtapasztal az ember, hiszen ez előnyére válik. A tenisz javítja az állóképességet, hajlékonyságot és az izomtónust is fejleszti. Továbbá a problémamegoldó képesség is javul a teniszezés hatására. Búcsút inthet a különféle betegségek kialakulásának, mint például a cukorbetegség, csontritkulás vagy a szív és érrendszeri betegségek. Mindez jó közérzetet biztosít a sportoló számára.

XIII. kerületi magánóvodánkban az alapoktól kezdve felépítünk valamit a gyermekben, ami később meghozza gyümölcsét! További információkért keressen fel minket elérhetőségeinken!

Tenisz a magánóvodában
Tenisz a magánóvodában

A nagy- és középső csoportosok hetente járnak teniszezni, ahol szakoktató ismerteti meg őket a tenisszel. Sok játékos gyakorlattal először a labdaérzéket fejlesztik, és az alapütéseket tanulják meg a gyerekek, majd a játékkal is ismerkednek.

Télen a teniszt a korcsolyázás váltja fel, ahol szintén szakoktatók foglalkoznak a gyerekekkel. Legnagyobb örömünkre a korcsolya oktatóktól azt a visszajelzést szoktuk kapni, hogy különlegesen ügyesek, jó mozgásúak a gyerekek. Szívesen, kedvvel korcsolyáznak, fegyelmezetten hajtják végre a gyakorlatokat.

Tenisz az óvodában
Tenisz az óvodában